Portada > Actualitat > Noticies > Actualització informació d'interès local sobre el CORONAVIRUS

NOTÍCIES

11/03/2020

Tota la informació actualitzada aquí: https://www.acm.cat/informacio-oficial-covid-19

⚽ Els esdeveniments esportius, professionals i no professionals, que se celebrin a Catalunya es faran a porta tancada, excepte aquells en què hi participin menors d’edat, que podran anar acompanyats.

🎟 Se suspenen o s’ajornen les activitats col·lectives en espais tancats o oberts que impliquin una concentració superior a 1.000 persones. En els casos en què aquestes activitats es desenvolupin en espais amb aforament inferior a les 1.000 persones, es podran celebrar únicament si només s’ocupa un terç de l’aforament màxim autoritzat, amb l’objectiu de garantir un espai de separació adequat entre els participants.

👥 Aquestes mesures de restricció s’apliquen a espectacles públics, recreatius i d’oci, activitats culturals, religioses o similars, amb independència que siguin ofertes per un titular, explotador o organitzador públic o privat.

🏫 El Departament d'Educació insta a suspendre tota activitat que organitzin els centres educatius del Departament o qualsevol altre que no sigui lectiva o curricular, que es faci fora del centre i que impliqui professorat, personal no docent o alumnat de diversos centres simultàniament.

🎒 Les sortides lectives que impliquin personal o alumnat d'un sol centre es podran mantenir. Aquesta mesura de suspensió té efectes sobre fires, trobades, cantades, certàmens, etc.

🏥 Les pràctiques en centres sanitaris i sociosanitaris dels alumnes que estan cursant formació professional queden suspeses. Aquesta suspensió afecta també l'activitat d'alumnes d'ESO i Batxillerat que fan plans de diversificació curricular en hospitals o residències de gent gran, com els projectes singulars, els programes d'aprenentatge i servei o de voluntariat.

👩🏼‍⚕ També es suspèn l'activitat docent que s'ofereix als centres hospitalaris per a infants amb ingressos perllongats -el que es coneix com a les aules hospitalàries- amb la finalitat de reduir al màxim l'entrada de persones forànies als hospitals i hospitals de dia.

Arxius adjunts

Arxivat a: General